Duben 2015

léta s čmfs

Během naší spolupráce s ČESKOMORAVSKÝM FOTBALOVÝM SVAZEM jsme připravili mnoho materiálů pro VIP prezentaci národního týmu.
Podíleli jsme se na přípravě, grafice i výrobě reprezentačních VIP materiálů a promo materiálů.
Krásná naše léta s fotbalem.

sněmovna čr

Máme rádi smysluplné projekty.
Naše práce pro Poslaneckou sněmovnu Senátu České republiky tím bezesporu je.
Dostupnost a spolehlivost je zde na místě.

nejlepší kolkovna

Téměř od založení gastronomického konceptu KOLKOVNA jsme pomáhali vytvářet celkový Corporate Identity a poskytovali jsme komplexní servis pro oblast grafiky, přípravy dat a tisku.
Podíleli jsme se také na upgrade logotypů a aktualizaci grafického stylu, tvorbě webových prezentací, produkci menu a podpůrných materiálů.
V Kolkovně jsme dodnes jako doma.

kd opatov žije

Není snad nikoho na "jižňáku", kdo by neznal KD Opatov.
Za dob jeho slávy dával tento kulturní dům se svými terasami životní energii všem v dosahu socialistického sídliště.
My se nyní podílíme na obnovení tohoto fenoménu a tvoříme jedinečný styl novému gastro projektu OPATOVSKÉ TERASY.
Součástí nově vznikajícího gastro provozu nebude jen restaurace, ale i kavárna ve stylu "glamour" a samozřejmě nechybí ani vyhlášené terasy, pravděpodobně největší na celém Jižním městě.

kvalitní víno je základ

Po oddělení této značky od společnosti SAZKA jsme vytvořili její jedinečný styl.
Práce byly v režimu FULL SERVICE a prováděly se skutečně ve velmi širokém rozsahu.
Naše myšlenky se propojily se zadáním klienta a vznikla sebevědomá značka, která na trhu s kvalitními víny znamená špičku.
Přejeme Vinařství KOLBY mnoho dalších úspěšných let s naším Corporate Identity.

nové kolekce šperků

Dokonale krásné a někdy dokonale drahé - to jsou kvalitní a značkové šperky.
Ve světovém měřítku se pohybuje tisíce značek se svými produkty a je těžké zvolit pro domácí trh tu správnou.
S naším klientem jsme tipovali a vytvářeli kolekce šperků pro sezónu 1 a 2 / 2018 včetně stylování a produkce.
Součástí naší práce byly Castingy, focení, Styling a postprodukce.
O tom, že jsme práci provedli správně svědčí úspěšný prodej značky v roce 2016.

správné cíle

Spolupracovali jsme s firmami velkých jmen, drobečkovali jsme malé firmičky a hodně nám to dalo. Stavíme značky a podporujeme firmy. Aktualizujeme Váš starý styl do nového designu, vylepšíme grafiku Vaší značky, nasadíme nové technologie a zajistíme datový servis i produkci. My řešíme přímo a bez agenturních kudrdlinek. Naši klienti nás za to mají rádi. Je Vaše značka out? Rozhodnutí o jejím dalším osudu je na Vás.

vaše produkty

Trpíte firemní slepotou? Nejste v tom sami.
Pokud chcete podpořit Vaše prodikty, případně jim nastavit nový a účinný marketing, potřebujete pohled "z venku".
Spolupráci vždy začínáme dotazníkem nebo pohovorem u klienta, pokračujeme průzkumem trhu a konkurence a následně stavíme nové styly, grafiku, slogany a produkci.
Máme za sebou mnoho úspěšných značek, jako je Plzeňský Prazdroj, ČMFS, Sazka, ČTS, Wüstenrot, Citi Bank, Česká Spořitelna, ČT, Kolkovna Restaurants a další.

Seuytrasar siterseuer adisauris ferment

Ut dictum posuere ultricies. Etiam in imperdiet nisi, in vulputate justo. Suspendisse eleifend tellus vitae sem rhoncus feugiat. Nam cursus augue vitae varius placerat. Morbi quis lectus faucibus, pellentesque turpis a, aliquet lectus. Aliquam egestas porttitor ante, quis sollicitudin enim blandit ornare. Donec semper vitae ante sed laoreet. Quisque at nulla odio. Nunc tempus lacus at arcu bibendum tempus. Quisque at purus arcu. Praesent sagittis aliquam eros, ac suscipit orci finibus non. Fusce ut libero lectus. Quisque dignissim convallis lorem eu porta.

Správný termín

Respektujeme Vaše termíny. Nalezneme Vám vždy řešení a technologie, které dokáží splnit Vaše zadání do termínu. Víme jak je termín důležitý, pomůžeme Vám ho dodržet.

Dobré světlo

Je dobré vše vidět okem fotografa, nebo okem kameramana. Pohled na věc je důležitý a udává další směr vývoje zakázky. Většinou to vidíme v dobrém světle:-)

Tým je důležitý

Každá práce musí mít dvě strany, které chtějí dílo dokončit. Pracujeme s klienty, kteří umí držet tandem a komunikují s námi po celou dobu zakázky. Společně s Vámi tvoříme marketing a rádi s Vámi trávíme čas na zakázkách, které mají smysl.

Důležitá myšlenka

Vždy je důležitý nadhled a styl. V každé práci se snažíme posunout hranice výš a vymyslet nový nápad, najít novou cestu pro Vás.

Emoce především

Fotky a video - rozhodující faktory pro další úspěch v reklamě a marketingu. Zajistíme pro Vás nápad jak nafotit Vaše produkty a jak je nastylovat. Pro každý obor máme svého fotografa, který Vám odevzdá to nejlepší.

Lidé a tým

Slogan starý, ale stále platný. Jsme otevřená agentura. Naučili jsme se naslouchat klientům, naslouchat grafikům, umělcům, fotografům a kodérům. Pracujeme jako orchestr, velký Roon Orchestr, který hraje pro Vaši značku a produkt.

Chartage je především styl

V oblasti budování značky pro módní průmysl a šperk pracujeme už dlouho. Pro české zastoupení značky Chartage tvoříme Brand Marketing. Manažeři této značky ví, že bez silného brandu není úspěšný projekt. Potřebujete vybudovat svoji značku? Obraťte se na Roona.

S námi není nuda ...

My víme co právě děláte, co máte za koníčky a co Vás baví. Vy totéž víte o nás. Je to dokonalá symbióza a to nás baví. Rádi přijmeme jakýkoli úkol a jakoukoli výzvu. Nenecháme Vás na pospas v marketingové a reklamní branži.

Trefa na první pohled

Víme jak se trefit "do černého", zaujmout na první pohled. Umíme cílit vaše marketingové aktivity. Žijeme s Vámi a Vaší firmou a víme co potřebujete k úspěšnému prodeji. Většina naší práce pro klienty je dlouhodobá. Mezi klienty máme již mnoho přátel, kteří na nás spoléhají a my jim dáváme to nejlepší co umíme. Díky

Mercedes-Benz

Podílíme se na podpoře značky v oblasti operativních leasingů a dlouhodobého pronájmu limuzín řady S-klasse a dalších.